Degustatieformule / Voorgerechten

Degustaties zijn kleinere gerechtjes ter grootte van een half hoofdgerecht of een voorgerecht, zo zijn 2 degustaties evenveel als een hoofdgerecht en 3 degustaties evenveel als een voor- en een hoofdgerecht. Op deze manier kan je verschillende gerechtjes op dezelfde avond uitproberen.

Optionele Extra’s:

  • 10gr Caviar Gold: + € 21
  • Boschampignon soep (v*)
    16
    romige soep van wilde paddenstoelen met gedroogde parmaham (kan vegi)
  • Mosselen Bistro Belge
    24
    mosselen / vongole / scampi / coquille
  • Mosselsoep
    17
    mosselsoepje met selder, ui en curry
  • Garnalencocktail
    20
    garnaal / ei / sla / tomaat / cocktail
  • Trio van Zalm
    21
    Tartaar / Mousse / Gemarineerd in rode biet
  • Tonijn
    21
    tataki van tonijn / chimmichuri / rammenas
  • Garnaalkroket
    18
    tomaat-garnaal / slahart / tartaar
  • Kreeft
    30
    kreeftenstaart / bisque / ravioli met kreeft / zure room
  • Zeetong
    26
    zeetong 250gr / botersaus / pekelsalade
  • Roodbaars
    22
    roodbaarsfilet / julienne / tuinkruidensaus / puree
  • Cannelloni di Verdure
    19
    pasta / courgette / paddenstoel / wortel / paprika / tomatensaus / mozzarella
  • Risotto Truffel
    21
    risotto / duxelle champignon / verse herfsttruffel / parmigiano reggiano
  • Geitenkaas Karditsel Lummen (v*)
    18
    warme geitenkaas / appel / peer / vijg / siroop / salade / spek (kan vegi)
  • Bresaola
    19
    carpaccio van bresaola runds / rucola / parmegiano 24 mnd / olijfolie / kapper
  • Vitello Tonnato
    19
    kalfs / tonijn / kapperappel / rode ui

  • Caesar Salad
    18
    gebakken kip / slahart / Parmezaan / ansjovis / croutons
  • Steak Tartare
    20
    rauw Pïemonte rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / truffelmayo

    Optie: met verse herfsttruffel +€ 8

    Optie: met 10gr Royal Belgian Caviar Gold +€ 21

  • Boerenworst
    17
    worst van varkens-runds / stoemp / savooi / spek / vleesjus / mosterd
  • Landes Kip
    21
    landes kipfilet / knolselder / wortelpuree / mosterd
  • Boeuf Bourguignon
    21
    rundswang / rode wijn / wortel / zilverui / spek / gekookte aardappel
  • Ribeye Tagliata
    25
    170gr graangevoedered Rubia zesrib / rucola / parmezaanse kaas / zongedroogde tomaten / olijfolie
  • Filet Pur
    24
    140gr filet pur Ierse Angus / gesauteerde groenten / peperroom

Hoofdgerechten

Dit zijn volwaardige porties op de klassieke restaurantmanier

Optionele Extra’s:

  • 10gr Caviar Gold: +€ 21
  • Mosselen Bistro Belge
    35
    mossel / vongole / scampi / coquille
  • Geitenkaas Karditsel Lummen (v*)
    26
    warme geitenkaas / appel / peer / vijg / siroop / salade / spek (kan vegi)
  • Boerenworst
    26
    worst van varkens-runds / stoemp / savooi / spek / vleesjus / mosterd
  • Roodbaars
    32
    roodbaarsfilet / julienne / tuinkruidensaus / aardappelpuree
  • Zeetong
    44
    2 x 250gr zeetong / botersaus / pekelgroenten
  • Cannelloni di Verdure (v)
    26
    pasta / courgette / paddenstoel / wortel / paprika / tomatensaus / mozzarella
  • Risotto truffel (v)
    30
    risotto / duxelle champignon / verse herfsttruffel / parmigiano reggiano
  • Caesar Salad
    28
    gebakken kip / slahart / Parmezaan / ansjovis / croutons
  • Steak Tartare
    30
    rauw Piëmonte rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / truffelmayo

    Optie: met verse herfsttruffel +€ 13

    Optie: met 10gr Royal Belgian Caviar Gold +€ 21

  • Landes Kip
    31
    landes kipfilet / knolselder / wortelpuree / mosterd
  • Steak
    30
    240gr Steak / gesauteerde groenten / peperroom, kruidenboter of béarnaise
  • Boeuf Bourguignon
    31
    rundswang / rode wijn / wortel / zilverui / spek / gekookte aardappel
  • Zesrib Tagliata
    41
    330gr graangevoedered Rubia zesrib / rucola / parmezaanse kaas / zongedroogde tomaten / olijfolie
  • Filet Pur
    40
    240gr filet pur Ierse Angus / gesauteerde groenten / peperroom, kruidenboter of béarnaise