Degustatieformule / Voorgerechten
Degustaties zijn kleinere gerechtjes ter grootte van een half hoofdgerecht of een voorgerecht, zo zijn 2 degustaties evenveel als een hoofdgerecht en 3 degustaties evenveel als een voor- en een hoofdgerecht. Op deze manier kan je verschillende gerechtjes op dezelfde avond uitproberen.
- Mosselen Bistro Belge22mosselen / vongole / scampi / coquille
- Mosselsoep15mosselsoepje met selder, ui en curry
- Mosselen Bistro Belge22mossel / vongole / scampi / coquille
- Zeevruchtencocktail21garnaal / scampi / rivierkreeft / coquille / cocktail
- Zalm tataki20koud geschroeide zalm / soba / chinese kool / wortel / soja / teriyaki / sesam
- Garnaalkroket18tomaat-garnaal / slahart / tartaar
- Zeetong25zeetong 250gr / botersaus / pekelsalade
- Roodbaars22roodbaarsfilet / julienne / tuinkruidensaus / puree
- Salade Camembert (v)18kroket van camembert / walnoot / peer / honingdressing / veenbes
- Tagliolini tartufata (v)19tagliolini / ei / pecorino romana / shiitake / zomertruffel
- Tagliolini carbonara19tagliolini / ei / pecorino romana/ pancetta
- coeur de boeuf carpaccio burrata (V)17coeur de boeuf / burrata / balsamico / basilicumdressing
- Parma e Melone18parmaham / meloen / porto-balsamico saus
- Bresaola19carpaccio van bresaola runds / rucola / parmegiano 24 mnd / olijfolie / kapper
- Vitello Tonnato19kalfs / tonijn / kapperappel / rode ui
- Caesar Salad18gebakken kip / slahart / Parmezaan / ansjovis / croutons
- Steak Tartare18Rauw rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / truffelmayo
Optie: met verse zomertruffel +€ 5
Optie: met 10gr Royal Belgian Caviar Gold +€ 21
- Eend21geconfijte eendenbout / gebakken appel / eendenjus / aardappelpuree
- Char Sui20gemarineerde varkenssavourette / hoisin / gebakken rijst
- Ribeye Tagliata22170gr zesrib / rucola / parmezaanse kaas / zongedroogde tomaten / olijfolie
- Filet Pur23140gr filet pur / gesauteerde groenten / peperroom
Hoofdgerechten
Dit zijn volwaardige porties op de klassieke restaurantmanier
- Mosselen Bistro Belge33mossel / vongole / scampi / coquille
- Roodbaars32roodbaarsfilet / julienne / tuinkruidensaus / aardappelpuree
- Zeetong422 x 250gr zeetong / botersaus / pekelgroenten
- Tagliolini carbonara28tagliolini / ei / pecorino romana / pancetta
- Tagliolini tartufata (v)28tagliolini / ei / pecorino romana / shiitake / zomertruffel
- Steak Tartare28rauw Piëmonte rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / truffelmayo
Optie: met verse zomertruffel +€ 9
Optie: met 10gr Royal Belgian Caviar Gold +€ 21
- Eend32geconfijte eendenbout / gebakken appel / eendenjus / aardappelpuree
- Char Sui30gemarineerd varkens savourette / hoisin / gebakken rijst
- Steak30240gr Steak / gesauteerde groenten / peperroom, kruidenboter of béarnaise
- Zesrib Tagliata39ribeye / rucola / parmezaanse kaas / zongedroogde tomaat / olijfolie
- Filet Pur40240gr filet pur / gesauteerde groenten / peperroom, kruidenboter of béarnaise