Degustaties

Onze specialiteit! In plaats van enkel een hoofdgerecht heb je bij ons de kans om meerdere degustaties per persoon te kiezen. Degustaties zijn kleinere gerechtjes ter grootte van een half hoofdgerecht of een voorgerecht, zo zijn 2 degustaties evenveel als een hoofdgerecht en 3 degustaties evenveel als een voor- en een hoofdgerecht. Op deze manier kan je verschillende gerechtjes op dezelfde avond uitproberen.

Hoofdgerechten

Dit zijn volwaardige porties op de klassieke restaurantmanier, je kan hier vooraf altijd een degustatie als voorgerecht kiezen

Keuze Menu

Een twee of drie gangen menu met steeds de keuze uit 4 verschillende gerechten per gang, in verschillende maten mogelijk. Verplicht voor groepen vanaf 8 personen

SNERT 18
erwtensoep / croutons / pancetta en rookworst OF muntolie en fetacrumble (v*)

PARMIGIANA DI MELANZANE V 24
aubergine / tomaat / parmeggiano 24mnd / mozzarella

PASTA TARTUFFO V 27
pasta / olijfolie / salie / look / parmeggiano / verse winter truffel

GARNAALKROKET 22
huisgemaakt / tomaat-garnaal / romaine / verse tartaar

TRIO VAN ZALM 24
tartaar / mousse / gemarineerd in rode biet

COQUILLE 27
pasta / verse groene pesto / tomaat / coquille

TONIJN 29
lauwe bereiding / kimchi puree / miso-aïoli / sesamzaad

BOUILLABAISE 28
zeebaars / scampi / vissoep / croutons / rouille

KABELJAUW 28
kabeljauwhaas / julienne van groenten / mousseline / bladspinazie / puree

TATAKI WAGYU 26
kort geschroeid rauw Wagyu rund / ponzu / waterkers / bosui

VITELLO TONNATO 23
kalfs / tonijn / kapperappel / rode ui

STEAK TARTARE 24
rauw rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / mosterdmayo / waldorf
Suppls: met 10 gr Royal Belgian Caviar + €25 / met 5 gr verse wintertruffel + €12

ZWARTPOOT KIP 25
supreme van kip / pastinaak / paddenstoel / puree / champignonroom

PRESA IBERICA 26
Iberico varken / blackwell / romanesco / pommes fondant

OSSOBUCCO ALLA MILANESE 28
kalfsschenkel / parmezaan / risotto / saffraan

ZESRIB 29
zesrib / bospaddenstoel / madeira / pommes fondant

FILET PUR 28
filet pur Ierse Angus / gesauteerde groenten / friet / peperroom

  • Snert
    18
    erwtensoep / croutons / pancetta en rookworst  OF   muntolie en fetacrumble (v*)
  • Parmigiana di Melanzane
    v 24
    aubergine / tomaat / parmeggiano 24mnd / mozzarella
  • pasta tartuffo
    v 27
    pasta / olijfolie / salie / look / parmeggiano / verse winter truffel
  • Garnaalkroket
    22
    huisgemaakt / tomaat-garnaal / romaine / verse tartaar
  • Trio van Zalm
    24
    tartaar / mousse / gemarineerd in rode biet
  • Coquille
    27
    pasta / verse groene pesto / tomaat / coquille
  • Tonijn
    29
    lauwe bereiding / kimchi puree / miso-aïoli / sesamzaad
  • Bouillabaise
    28
    zeebaars / scampi / vissoep / croutons / rouille

    Optie: Kreeftenstaart + € 19

  • Kabeljauw
    28
    kabeljauwhaas / julienne van groenten / mousseline / bladspinazie / puree
  • Tataki Wagyu
    26
    kort geschroeid rauw Wagyu rund / ponzu / waterkers / bosui
  • Vitello Tonnato
    23
    kalfs / tonijn / kapperappel / rode ui

  • Steak Tartare
    24
    rauw rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / mosterdmayo / waldorf

    Optie: met 10 gr Royal Belgian Caviar + €25

    Optie: met 5 gr verse Wintertruffel + €12

  • zwartpoot kip
    25
    supreme van kip / pastinaak / paddenstoel / puree / champignonroom
  • Presa Iberica
    26
    Iberico varken / blackwell / romanesco / pommes fondant 
  • Ossobucco alla Milanese
    28
    kalfsschenkel / parmezaan / risotto / saffraan
  • Zesrib
    29
    zesrib / bospaddenstoel / madeira / pommes fondant
  • Filet Pur
    28
    140gr filet pur Ierse Angus / gesauteerde groenten / friet / peperroom
  • Parmigiana di Melanzane
    v 33
    aubergine / tomaat / parmeggiano 24mnd / mozzarella
  • pasta tartuffo
    v 37
    pasta / olijfolie / salie / look / parmeggiano 24mnd / truffel
  • Coquille
    37
    pasta / verse groene pesto / tomaat / coquille
  • Tonijn
    39
    lauwe bereiding / kimchi puree / miso-aïoli / sesamzaad
  • Bouillabaise
    38
    zeebaars / scampi / vissoep / croutons / rouille

    Optie: Kreeftenstaart +€ 19

  • Kabeljauw
    38
    kabeljauwhaas / julienne van groenten / mousseline / bladspinazie / puree
  • Steak Tartare
    34
    rauw rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / mosterdmayo / waldorf

    Optie: met 10 gr Royal Belgian Caviar + €25

    Optie: met 5 gr verse Wintertruffel + €12

  • zwartpoot kip
    35
    supreme van kip / pastinaak / paddenstoel / puree / champignonroom
  • Presa Iberica
    36
    Iberico varken / blackwell / romanesco / pommes fondant 
  • Ossobucco alla Milanese
    38
    kalfsschenkel / risotto / parmezaan / saffraan
  • Steak
    37
    Steak / gesauteerde groenten / friet / saus naar keuze:

    peperroom / champignonroom / kruidenboter / béarnaise

  • Zesrib
    46
    zesrib / bospaddenstoel / madeira / pommes fondant
  • Filet Pur
    45
    filet pur Ierse Angus / gesauteerde groenten / friet /

    saus naar keuze: peperroom / champignonroom / kruidenboter / béarnaise

Chef’s Choice

Een menu te bestellen in 3 of 4 gangen met de favorieten van de chef , enkel voor de gehele tafel te bestellen

3 Gangen, zonder * € 72

4 Gangen, met * € 85

Tataki Wagyu

Kort geschroeid rauw wagyu rund / Ponzu / waterkers / bosui

—-

Pasta Tartuffo*

Pasta / olijfolie / salie / look / parmeggiano 24 mnd / zwarte wintertruffel (v)

—-

Presa Iberico

Iberico varken / blackwell / romanesco / pommes fondant 

OF

Bouillabaisse

Roodbaars / scampi / vissoep / croutons / rouille

—-

Sabayon

Moscato d’Asti / rood fruit / vanilleijs

Keuzemenu

Maak uw keuze uit 4 verschillende voorgerechten, 4 verschillende hoofdgerechten en 4 desserts. Enkel voor de hele tafel te bestellen.

Deze menu is à la carte verplicht vanaf 8 personen

Voor + Hoofd + Dessert:  66

Voor + Degustatie + Dessert:  56

Voor + Hoofd:  56

Voorgerecht:

Maak uw keuze tussen:

huisgemaakte garnaalkroket / tomaat-garnaal / romaine / verse tartaarsaus

of

tataki van wagyu runds / waterkers / ponzu / bosui

of

zalm trio / mousse / tartaar / soja /  rode biet

of

steak tartaar / sjalot / kapper / augurk / ei / mosterd / waldorf

Hoofdgerecht:

Maak uw keuze tussen:

kabeljauw / groente julienne / dashi / venkel puree

of

presa iberico varken / blackwell / aardappel / spruit

of

coquelet haantje / pastinaak / romanesco / champignon

of

steak / pepersaus / gebakken groentjes / friet

Dessert:

Maak uw keuze tussen:

dame blanche  /chokotoff-saus / slagroom

of

huisgemaakte tiramisu / savouardi koekjes / Disaronno

of

Irish coffee / Jameson Whisky

of

Kaasselectie van de sommelier