SNERT 18
erwtensoep / croutons / pancetta en rookworst OF muntolie en fetacrumble (v*)
PARMIGIANA DI MELANZANE V 24
aubergine / tomaat / parmeggiano 24mnd / mozzarella
PASTA TARTUFFO V 27
pasta / olijfolie / salie / look / parmeggiano / verse winter truffel
GARNAALKROKET 22
huisgemaakt / tomaat-garnaal / romaine / verse tartaar
TRIO VAN ZALM 24
tartaar / mousse / gemarineerd in rode biet
COQUILLE 27
pasta / verse groene pesto / tomaat / coquille
TONIJN 29
lauwe bereiding / kimchi puree / miso-aïoli / sesamzaad
BOUILLABAISE 28
zeebaars / scampi / vissoep / croutons / rouille
KABELJAUW 28
kabeljauwhaas / julienne van groenten / mousseline / bladspinazie / puree
TATAKI WAGYU 26
kort geschroeid rauw Wagyu rund / ponzu / waterkers / bosui
VITELLO TONNATO 23
kalfs / tonijn / kapperappel / rode ui
STEAK TARTARE 24
rauw rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / mosterdmayo / waldorf
Suppls: met 10 gr Royal Belgian Caviar + €25 / met 5 gr verse wintertruffel + €12
ZWARTPOOT KIP 25
supreme van kip / pastinaak / paddenstoel / puree / champignonroom
PRESA IBERICA 26
Iberico varken / blackwell / romanesco / pommes fondant
OSSOBUCCO ALLA MILANESE 28
kalfsschenkel / parmezaan / risotto / saffraan
ZESRIB 29
zesrib / bospaddenstoel / madeira / pommes fondant
FILET PUR 28
filet pur Ierse Angus / gesauteerde groenten / friet / peperroom