Degustatieformule / Voorgerechten

Degustaties zijn kleinere gerechtjes ter grootte van een half hoofdgerecht of een voorgerecht, zo zijn 2 degustaties evenveel als een hoofdgerecht en 3 degustaties evenveel als een voor- en een hoofdgerecht. Op deze manier kan je verschillende gerechtjes op dezelfde avond uitproberen.

Optionele Extra’s:

  • 10gr Caviar Gold: + € 21
  • Mosselen Bistro Belge
    22
    mosselen / vongole / scampi / coquille
  • Mosselsoep
    15
    mosselsoepje met selder, ui en curry
  • Mosselen Bistro Belge
    22
    mossel / vongole / scampi / coquille
  • Zeevruchtencocktail
    21
    garnaal / scampi / rivierkreeft / coquille / cocktail
  • Zalm tataki
    20
    koud geschroeide zalm / soba / chinese kool / wortel / soja / teriyaki / sesam
  • Garnaalkroket
    18
    tomaat-garnaal / slahart / tartaar
  • Zeetong
    25
    zeetong 250gr / botersaus / pekelsalade
  • Roodbaars
    22
    roodbaarsfilet / julienne / tuinkruidensaus / puree
  • Salade Camembert (v)
    18
    kroket van camembert / walnoot / peer / honingdressing / veenbes
  • Tagliolini tartufata (v)
    19
    tagliolini / ei / pecorino romana / shiitake / zomertruffel
  • Tagliolini carbonara
    19
    tagliolini / ei / pecorino romana/ pancetta
  • coeur de boeuf carpaccio burrata (V)
    17
    coeur de boeuf / burrata / balsamico / basilicumdressing
  • Parma e Melone
    18
    parmaham / meloen / porto-balsamico saus
  • Bresaola
    19
    carpaccio van bresaola runds / rucola / parmegiano 24 mnd / olijfolie / kapper
  • Vitello Tonnato
    19
    kalfs / tonijn / kapperappel / rode ui

  • Caesar Salad
    18
    gebakken kip / slahart / Parmezaan / ansjovis / croutons
  • Steak Tartare
    18
    Rauw rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / truffelmayo

    Optie: met verse zomertruffel +€ 5

    Optie: met 10gr Royal Belgian Caviar Gold +€ 21

  • Eend
    21
    geconfijte eendenbout / gebakken appel / eendenjus / aardappelpuree
  • Char Sui
    20
    gemarineerde varkenssavourette / hoisin / gebakken rijst
  • Ribeye Tagliata
    22
    170gr zesrib / rucola / parmezaanse kaas / zongedroogde tomaten / olijfolie
  • Filet Pur
    23
    140gr filet pur / gesauteerde groenten / peperroom

Hoofdgerechten

Dit zijn volwaardige porties op de klassieke restaurantmanier

Optionele Extra’s:

  • 10gr Caviar Gold: +€ 21
  • Mosselen Bistro Belge
    33
    mossel / vongole / scampi / coquille
  • Roodbaars
    32
    roodbaarsfilet / julienne / tuinkruidensaus / aardappelpuree
  • Zeetong
    42
    2 x 250gr zeetong / botersaus / pekelgroenten
  • Tagliolini carbonara
    28
    tagliolini / ei / pecorino romana / pancetta
  • Tagliolini tartufata (v)
    28
    tagliolini / ei / pecorino romana / shiitake / zomertruffel
  • Steak Tartare
    28
    rauw Piëmonte rundsvlees / sjalot / kapper / augurk / ei / truffelmayo

    Optie: met verse zomertruffel +€ 9

    Optie: met 10gr Royal Belgian Caviar Gold +€ 21

  • Eend
    32
    geconfijte eendenbout / gebakken appel / eendenjus / aardappelpuree
  • Char Sui
    30
    gemarineerd varkens savourette / hoisin / gebakken rijst
  • Steak
    30
    240gr Steak / gesauteerde groenten / peperroom, kruidenboter of béarnaise
  • Zesrib Tagliata
    39
    ribeye / rucola / parmezaanse kaas / zongedroogde tomaat / olijfolie
  • Filet Pur
    40
    240gr filet pur / gesauteerde groenten / peperroom, kruidenboter of béarnaise